Her får du let tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Tabbouleh med grapefrugt, Tabbouleh med grønsager, Tabbouleh med persille eller Tabbouleh med skaldyr
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
2½ dl vand
1 bouillonterning
250 g couscous
2 courgetter
1 tsk olie
salt
3 tomater
½ bundt mynte
1 spsk stødt
spidskommen
saft af 1 citron
50 g hele mandler
* Tilberedning
Opløs bouillonen i
kogende vand.
Hæld couscous i en
skål, og hæld bouillonen over.
Dæk til, og lad det
trække 10 min.
Skil eventuelle
klumper ad med en gaffel.
Skyl courgetterne,
og skær dem i små tern.
Brun dem på en pande
15 min i olie.
Smag til med salt,
og sæt til side.
Skær tomaterne i
tern, og skær mynten i fine strimler.
Bland alle
ingredienser sammen.
Lad det stå koldt 1
time inden servering i små glasskåle.
Tabbouleh
med grapefrugt og koriander
Hæld lidt
grapefrugtsaft over tabboulehen, og
drys med 1 tsk stødt
korianderfrø.
Udskift mynte med et
bundt friskhakket koriander.
Tabbouleh med
sprøde grønsager
Udskift courgette
med 1 agurk uden kerner, skåret i tern,
samt ½ rød eller
orange peberfrugt i tern.
Tabbouleh med
persille
Tilsæt til sidst også
2 spsk olie, ½ bundt hakket
bredbladet persille
samt ½ bundt friskhakket koriander.
Tabbouleh med
skaldyr
Varm bouillonen op, og tilsæt samtidig
200 g frossen skaldyr-blanding.
Lad det simre et par min. Følg i øvrigt hovedopskriften.
INFO: Tabbouleh er en levantinsk (asiatisk) salat lavet
hovedsageligt af finthakket persille, med tomater, mynte, løg, opblødt ukogt
bulgur og krydret med olie, citronsaft, salt og sød peber. Nogle
varianter tilføjer salat, eller brug semulje i stedet for bulgur.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------