Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Friturestegt
havbrasen fra Andalusien
Tilberedningstid: ca 15 minutter plus tid til hævning og
fritering
# Ingredienser
Til 4 portioner.
125 g hvedemel
60 g maizena
salt
1-2 tsk citronsaft
1 æggeblomme
1 økologisk citron
500 g havbrasenfilet
/ dorade (skal være fast i kødet)
mel til drysning
olie til friturestegning
* Tilberedning
1. Mel og maizena røres sammen med lidt salt og 2½ dl vand,
til der ikke er klumper i det.
Rør æggeblommen og lidt citronsaft i.
Lad det hæve tildækket i køleskabet i 15 minutter.
2. Imens skylles citronen. Den tørres af og skæres i
stykker.
3. Fisken skylles, tørres og skæres i mundrette stykker.
De drysses med lidt mel og vendes i dejen.
Fritureolien varmes op, til den begynder at ryge.
4. Fiskestykkerne frituresteges, til de er gyldne.
Tag dem op og lad dem dryppe af på papir fra køkkenrullen.
Server dem meget varme, pyntet med citronen.
Pr. portion ca 515 kcal/2163 kj. 26 g protein, 28 g fedt, 38
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------