Dessert Arbejdstid: 30 min. Frysetid: 4-5 timer. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.
4 personer.
# Ingredienser
til Melonis
½ kg melon (net- eller honningmelon)
3 dl mælk
sukker (ca )
3 spsk citronsaft
piskefløde
Form med låg:
*
Sådan laves Melonis
1. Bring mælk og sukker i kog under konstant piskning.
Lad blandingen blive kold, hurtigst i vandbad.
Rør citronsaften i.
2. Befri melonen for skal og kerner og skær den i mindre
stykker.
Blend melonkødet eller passer det gennem en sigte.
Lad det mosede melonkød dryppe godt af i en sigte.
3. Pisk fløden stiv, men pas på, at den ikke bliver for
stiv.
4. Bland den purerede frugt i den kolde mælkeblanding og
vend flødeskummet i.
5. Hæld iscremen i en plast- eller aluform.
Læg låg på og sæt formen i fryseren.
Rør af og til i isen under indfrysningen.
Lad isen fryse mindst 4-5 timer.
Tips: Mælke- og sukkerblandingen kan tilsættes ½
flækket vaniljestang.
Tag vaniljebælgen op af lagen, inden frugtpureen blandes i.
Iscremen kan irøres lidt fintrevet, syltet ingefær, før den
sættes til frysning.
Holdbarhed i fryser: 1-2 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Melon
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------