Her
er en nem og hurtig wokret, fyldt med sunde grønsager. Vi har brugt friske
sølvbeder, men brug det du har i grønsagsskuffen måske et kvart savojkål eller
hvidkål. I en snæver vending kan du bruge en pakke frossen hel spinat.
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser
125
g nudler
250
g hakket svinekød
1
spsk olie
1
løg (finthakket)
1
fed hvidløg (finthakket)
2
gulerødder (fintsnittede)
250
g sølvbeder (fintsnittede)
evt.
1 dl vand
2
spsk østerssauce
2
spsk sojasauce
1
tsk sukker
salt
og peber
* Sådan laver du Nudler med svinekød og soja:
Kog
nudlerne efter pakkens anvisning, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.
Brun
kødet på en pande med olie og tilsæt løg og hvidløg.
Steg
under omrøring i 5 min. og tilsæt grønsager.
Steg
under omrøring, til grønsagerne er møre (tilsæt evt. lidt vand).
Tilsæt
østerssauce, soja og sukker og vend nudlerne i.
Varm
igennem, smag til med salt og peber og server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD