Forret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: ca 4 min. (4 personer)
# Ingredienser
til Fjerkrælever, stegt:
400 g fjerkrælever
(af fx kylling, and, gås evt. blandet)
50 g smør
salt og peber
Tilbehør: surbrød
eller landbrød
*
Sådan laves Fjerkrælever,
stegt:
1. Befri
fjerkræleverne for årestammer og evt. galdeaftegninger, de gør leveren bitter.
Del større levere en
gang eller to.
2. Varm smørret op
på panden, det må ikke være for hedt.
Steg fjerkræleverne
et par min. på hver side for jævn varme, leverne må ikke steges for hårdt, så
bliver de tørre.
Krydr med salt og
peber under stegningen.
3. Tag leverne af
panden og lad dem stå 1-2 min. på en varm tallerken, så når varmen at fordele
sig ensartet i leveren, der bliver fint rosa.
4. Server brød til.
Tips: Anret på strimlet salat, gerne flere sorter
(mindst af de bitre, radicchio og frisée), gerne også med svampe og valnødder.
Dryp salaten behersket med sherryvineddike og valnøddeolie. Cornichons og saltagurker
kan også spises til.
Se flere
opskrifter med Fjerkrælever
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------