Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldte champignoner med hvidløg
Til 4 portioner. Tilberedningstid, ca 15 minutter plus stege-
og bagetid
# Ingredienser
12 mellemstore champignon
2 spsk citronsaft
4 fed hvidløg
40 g smør
1 spsk cognac
4 spsk rasp
4 spsk hakket persille
salt og peber
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 200 °C.
Champignonerne gøres i stand og børstes rene.
Stokkene vrides af og hakkes fint.
Champignonerne dryppes med lidt citronsaft, så de ikke
bliver brune.
2. Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
30 g smør varmes op i en kasserolle, og de hakkede
hvidløgsfed steges let i det.
De hakkede champignonstokke tilsættes og steges med under
omrøring.
3. Kasserollen tages fra varmen, og cognac, rasp og hakket
persille blandes i.
Det hele smages ret kraftigt til med salt og peber.
4. Champignonhattene sættes i et ildfast fad.
De fyldes med blandingen fra kasserollen.
Resten af smørret fordeles i små klatter ovenpå.
5. Champignonerne bages i den forvarmede ovn i ca 12
minutter, til de er gyldenbrune.
Pr. portion ca 120 kcal/504 kj. 4 g protein, 9 g fedt, 6 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------