Råvarer - ingredienser
Ingredienser (råvarer til fødevarer) til madopskrifter er de
råvarer vi sammensætter for at få en spændende ret som slutresultat - nogle
råvarer er en selvfølge, andre er det du tilsætter for at opnå en speciel smag
eller et bestemt udseende.
Ingredienser er også alt, hvad der tilsættes sammensatte
fødevarer. Nogle ingredienser er forventelige i en fødevare, fx mel i brød
eller kød i en pølse. ... Der kan også være tale om en ingrediens til at
forlænge holdbarheden eller at give en fødevare den rigtige farve, smag,
konsistens eller ernæringsmæssige egenskaber.
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med