Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tapas/små retter
1
2
Farserede agurker
Disse smukke, små bægre vil være en indbydende forret i en middagsmenu.
Farserede champignon II
En forret med det der lille ekstra pift. I den milde svampehat gemmer sig et lækkert og uimodståeligt fyld • Champignoner er kaloriefattige.
Farserede champignoner
En frisk, lidt krydret ret, som passer fint på en buffet eller som tilbehør til en kødret.
Festrulle med bacon og rejer
Færdige butterdejsplader er en udmærket basis for mange elegante retter. Her serverer vi en meget lækker rulle fyldt med sprød bacon, rejer, porre og spinat.
Fetatrekanter
En sprød og lækker forret, der vil glæde alle. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag på forret, hovedret og dessert
Fetina med krydderurter
Besøg vores hjemmeside Kogebog.dk for lækre opskrifter på appetitvækkere. Find inspiration til din madlavning og bliv en sand mester i køkkenet! 💘
Figner fyldt med ost
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Figner med gedeost
Tre ingredienser, elegant kombineret med et par hurtige håndbevægelser - så rørende enkel kan fin kogekunst være - Du får succes med denne opskrift
Fillopakker med shitakesvampe og asparges
Frossen fillodej kan købes i velassorterede supermarkeder og i butikker med fremmed mad. Her er en virkelig lækker ret med svampe og asparges, det er godt
Filodejskåle med kylling og tranebær - bedst på Kogebog.dk💘
Imponerende ser de ud, de fine filodejskåle med kyllingefyld og en klat rubinrød tranebærkompot. Det er kanapéer når de er bedst
Fine »skiver«
Opskriften er nem og hurtigt, og den smager intet mindre end fantastisk. Du kan sagtens servere fine skiver før eller efter en lækker gæstemenu
Fisk bagt i peberfrugter
Kogebog.dk - de bedste madopskrifter på nettet - prøv fx disse dejlige peberfrugter med torsk eller laks i, serveret med let sauce - sundt og godt
Fisk i jordnøddesvøb
Så forførende kan fastfood være: saftige rødfiskebidder, paneret i knasende jordnødder. Dertil en pikant chilidip - Du får succes med denne opskrift 🍓
Fiskebidder med kokos
Normalt er tapas noget med ost, kød og andre små, lækre anretninger. Blot er kødet og osten skiftet ud med det bedste fra havet. Her er det faste hvide fisk
Fiskefrikadeller med chili
Disse små fiskefrikadeller er hurtige at tilberede og smager lækkert med fx en chilidip.
Fiskekroketter - Let og godt
Her får du lune snacks og forretter i flere spændende udgaver. Fx Skaldyrskroketter, Laksekroketter, Sej-grønsagskroketter eller Thai fiskekroketter.
Fiskekroketter.
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Fisketarteletter med krydderurter - bedst i Kogebog.dk
Lækre tarteletter med fiskefilet, forårsløg, ost og krydderurter - En god opskrift fra Kogebog.dk med mere end 14.000 opskrifter og alle med billeder.
Fjerkrælever i sherryeddike
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Flamberede rejer
Skal du virkelig kræse for en, du holder af, så server denne smukke anretning som forret eller til et let aftentraktement. Smager bedst når man er 2 💘 personer
Flamenquines med gulerødder
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Flautas med kyllingefyld
flautas er rullede tacos, der steges indtil de er gyldne og sprøde. De siges at stamme fra det spanske ord for fløjte, og de findes i restauranter i hele Mexico
Flûte i vifteform
Direkte fra den varme ovn og lige til at sætte tænderne i: raffineret flûte med kryddersmør, tomater og basilikum - Du får succes med denne opskrift 😎
Fontinafyldte pandekager
Fontinaosten med sin lidt syrlige smag passer fint i fyld og salater af forskellig slags. I disse gratinerede pandekager bryder den mod skinke, løg og champignon
Forårsruller
Denne klassiske, kinesiske ret er meget populær. Serveres varm eller kold med sojasauce eller hoisindip, som her også er opskrift på. Forret eller frokost
Forårsruller med rejer
Denne velsmagende variant af forårsruller tilberedes med rejer, svitset med skalotteløg, gulerod, agurk, bambusskud og ris.
Forårsruller med svinekød - bedst på Kogebog.dk 💘
Disse ruller er friturestegte, men har huset ikke en frituregryde, kan man udmærket bruge en stor gryde. Man skal være meget forsigtig med den varme olie.
Fransk andepostej
Terrine de Canard er en meget lækker Fransk postej. Skøn at servere til enhver god frokost, som forret fx med lidt salat til, eller bare på et godt stykke brød.
Fransk fredagsguf
En hurtig og enkel ret, som falder i smag hos alle. Du kan endda bruge konserves hvis tiden er knap!
Fransk tunterrine
Med en lækker terrine i køleskabet har du altid pålæg i huset. Her byder vi på en fyldig tunterrine med svampe og oliven. Den er krydret med hakket dild.
Franske løgpier
En lækker lille portionspie. som du også kan lave i en stor form og så skære i mindre bidder.
French toast med bærkompot - bedst på Kogebog.dk 💘
Bærkompotten kan sagtens laves med frosne bær; så den kan serveres hele året rundt. Brug evt. overskydende kompot til at sætte smag på en yoghurt naturel.
Frisésalat med camembert
En lækker salat med blå druer og moden camembert eller brie er en fin start på et måltid. Det er vigtigt, at pærerne er godt modne.
Friskostterrin med parmaskinke
Under den papirtyndt skårne parmaskinke gemmer der sig en herlig friskost, krydret med grøn peber og krydderurter - Du får succes med denne opskrift
Friterede porreboller fra Andalusien
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Friterede risboller
Ris som en lækker hovedret? Denne originale måde at servere ris på må du simpelthen prøve. Risbollerne passer fint som skovtursmad.
Friterede sardiner
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Friterede snacks
Med basilikum og stærk ost i dejen bliver rejer, oliven og grønsagerne krydrede samtidig med at de friteres.
Friterede zucchiniskiver med grøn sauce
Dybstegning er et andet ord for fritering. Metoden er at man anvender rigeligt med olie. Man kan også fritere med godt resultat i en pande med ganske lidt olie.
Friteret camembert
Dette er en hurtig lille delikatesse, som er ideel at sætte på bordet når du får uventet besøg.
Friturestegt courgette
Disse friturestegte courgetter er uimodståelige og kan serveres som forret eller som snacks med en chilidip.
Friturestegt havbrasen
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Friturestegte blæksprutter med tatar sauce
Sprøde og virkelig lækre hjemmelavede calamares og tatarsauce med forårsløg, som er perfekt til forret eller en skøn tapas menu - prøv favorit-opskriften her.
Friturestegte spareribs
Finger-spareribs laves ved at skære flæskesiden igennem efter hvert ribben. Derefter hakkes de i mindre stykker til friturestegning.
Frokostpizzaer med forskelligt fyld
Varmt smørrebrød er altid populært og kalder på appetitten hos de fleste. De kan gøre det ud for et helt måltid til frokost eller middag. Server en salat til.
Frossen kaviarfløde
Cremet kold kaviarfløde med dild og æg, er en lækker ret at have i fryseren. Nemt at tage frem, når der kommer uventede gæster.
Frugtspid med bacon
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Frække æg med forskelligt fyld
Et salt og et lidt mildere fyld gør, at disse halve æg ikke bare ser dekorative ud - de bliver desuden perfekte smagskombinationer på en buffet.
Fuglelevermousse - Let og lækkert
Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx Fuglelevermousse, med løgfedt, med tørret frugt, med enebær eller med øl – de bedste forretter
Fuldkorns-bruschetta
Her er en italiensk klassiker, som er blevet en populær småret på mange danske barer og cafeer. Fuldkornsbrød indeholder flere kostfibre end almindeligt hvidt brød.
1
2
1
2
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...