Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Tapas/små retter
1
2
3
Salat med ingefær til mild ost - bedst på Kogebog.dk 💘
Ingefær, bladselleri og chili er et enestående trekløver, der kan sætte solidt fut i en ret. Her bliver de serveret med aromatiske peberfrugter og blommer
Salat med knudekål eller glaskål
At bruge kål i salat er en rigtig god måde at tilføre mæthed og lidt ekstra bid til salaterne. Salat anrettet i udhulede knudekål er en utraditionel forret.
Salsa fresca med grøn chili
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Salsa mexicansk sauce
Hjemmelavet salsa til fx tacos, nachos eller falafler. Brug denne lækre salsa til den mexicanske aftensmad, eller som en lækker dip når der serveres en snack
Salsa-østers - bedst på Kogebog.dk 💘
En klassisk østersret. Salsa-østers er rå og serveres med en stærk dressing af tomat, rødløg og lime. I Danmark lever østersen især i den vestlige Limfjord
Salte kringler
Er hurtige at bage, for både dej og udrulning klares mens ovnen varmer op. Server gerne kringlerne til en drink eller et glas øl. Så er den nemt kringlet
Sambalgryde med rejer
En spændende og smagfuld ret fra Singapore, hvor man for det meste tilbereder sine madretter i wok. Også her bliver det vildt godt
Samosa med spinat og feta
Pakker af filodej med spinat og feta er bare så gode. Nybagte er de sprødest, men afkølede er de skønne at have med på tur eller i madpakken - prøv selv.
Samosas med løg og ærter - bedst på Kogebog.dk 💘
Samosas stammer oprindeligt fra Indien. De tager lidt tid at lave, men til gengæld kan de forberedes i forvejen og blot lunes i ovnen inden serveringen
San Choy Bow med flanksteak - Kogebog.dk er bedst 💘
En super nem og hurtig San Choy Bow opskrift, der indeholder flanksteak og sprøde grønsager bragt sammen med en lækker dip serveret på salatblade.
Sandwich med indisk krydret kylling
Kylling med indiske krydderier som marsala eller karry er godt i en sandwich på både kølige og varme dage. Spis sandwichen lun eller kold.
Sandwich med sardiner - Let og godt
Her får du lune snacks og forretter i flere spændende udgaver. Fx Sandwich med purløgssmør, med sardiner og chutney, med marinerede sardiner eller Sardin-guacamole
Sandwich med stenbiderrogn
Sæsonen for stenbiderrogn er ganske kort, så nyd den særlige delikatesse, når den er der. Måske kan du lige nå en enkel, mættende og velsmagende sandwich
Sandwich med tunfisk
Fyld spisekammeret op med tunfisk på dåse, når de er på tilbud. Så kan du altid hurtigt lægge en god sandwich sammen - både sund og lækker
Sardelsmør til Ansjoskanapeer
Opskrift på ansjossmør: Hak ansjoser og hvidløg fint og bland med smør. Gnid det hele godt sammen og server på brød. Se opskrift på sardelsmør for variation.
Sardindip med grønsager
Denne lidt salte dip bygger på en lækker hjemmerørt mayonnaise, som du smager til med sardiner, kapers og purløg. Det bliver en dejlig blanding - prøv den
Sardinfad special
En fadret som er fin at lave i portionsfade en dag hvor du har kogte kartofler tilovers. Den er endda perfekt som frokostret at have med på jobbet næste dag.
Sardinfyldt citron
En sjov lille ret fra Italien, hvor man plejer at fylde citronerne med sardiner i olie. Måske tomat og basilikum giver mere smag, men lad din egen smag råde.
Sardinsalat
Det er sardin-salat, hvor vi har brugt sardiner fra dåse, som er hakket og rørt sammen med hårdkogt æg, peberfrugt, purløg og salatblade
Sardintoast med ananas
Toast behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan man kan pifte dem op med en spændende ingrediens.
Satay-spid med oksekød - bedst på Kogebog.dk 💘
Satay-spid er en thailandsk specialitet. De kan laves med såvel fisk som kylling eller svinekød. Her har vi dog brugt oksefilet.
Saté
Fra det fjerne østen kommer mange spændende retter, som kan tilberedes ved bordet. Saté eller Satay er indonesiske, marinerede grillspid. Værd at prøve
Scampi i hvidløgs-citronsauce
Scampi er rejer eller små hummere. I amerikanske opskrifter er scampi normalt rejer ristede i hvidløg, citron og olie, som i denne lette opskrift.
Selleri med citronfløde og stenbiderrogn - Kogebog.dk er bedst 💘
Stenbiderrogn med citronfløde og sellerirösti er den mest geniale forret. Eller til tapas, frokost eller andet i samme stil. Det er bare elegant lækkeri
Sesam-chickenpier
Et herligt madminde fra England. Selvom kokken ikke ville røbe opskriften, har vi prøvet os frem om smagen som basis. Vi nåede frem til dette herlige resultat
Sesampakker med overraskelser
Mørdejen tåler frysning, og sesampakkerne bliver sprøde og fine, hvis de varmes i ovnen efter optøningen.
Sesamrejer med honning
Wokkede rejer med smag af hvidløg, ingefær og honning er en ny oplevelse. Drys ristede sesamfrø over som prikken over i'et. Det er vildt lækkert
Sherry-æg i kalvebouillon
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Sildepostej
En fin postej som ikke kræver tilberedning i ovn. Silden er røget og lige klar til at blive blendet til fars. Det smager godt. Prisvenlig sild hitter netop nu
Sildetatar
En dåse sild, løg, brød og æg har man næsten altid i huset, så prøv at tilberede disse stykker salte natmadder! De smager f..... godt så lav rigeligt
Skagen toast
En klassisk forret, som har fået mange efterfølgere. Her bruger vi rigtig hjemmelavet mayonnaise.
Skaktern med rød og sort kaviar
Lækre små salte bidder er elegante at servere til en drink før. De er en fryd for både øjne og gane. Husk blot at lave mange af dem, for de forsvinder hurtigt
Skaldyrspakker - bedst i Kogebog.dk
Fiskefilet og skaldyr indbagt i filodej med ost og krydderurter. En fantastisk velsmagende forret der kan serveres på en bund af sprød salat.
Skinke- og banandip
Det her er en mættende dip til snacksene før maden. En mere elegant variant er at fylde små krustader med dip'en og servere dem på en buffet eller til en drink.
Skinkebrød med ost
Læg lækkert fyld på groft brød og top med spændende pynt – nemt, hurtigt og lækkert til frokost, som snack eller natmad. Se flere forslag her
Skinke-gulerodsquiche - Let og lækkert
Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx Quiche med gulerod, bacon og ærter, med kalkun og ærter, sølvbede og skinke eller Skinke og svampe
Skinkekræmmerhuse
Estragon giver fyldet en meget fin smag, som var det krydderier fra Provence.
Skinke-og kartoffel kroketter
Kartoffelmos fra pose smager naturligvis ikke som en mos, der er lavet fra grunden, og som man har kælet for. Krydderier eller krydderurter øger også smagen
Skinke-og ostecroissant
Jo flittigere du er til at rulle desto luftigere og lækre bliver disse croissanter. De smager saftsuseme godt. Croissanter med skinke og ost er altid godt!
Skinkeruller med hytteostfyld
Hytteost mætter godt og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt at bruge den på forskellige måder.
Skinkesalat fra Schweiz
Hjemmelavet skinkesalat med hønsekød, ost og tomat. Lækkert, nemt og billigt at lave til frokost eller tapas, hvis du har en rest skinke. Få opskriften her.
Skorzonerrødder med appelsinsauce
Skorzonerrødder har en fin, mild smag, som minder om asparges. De er lette at anvende i mange forretter og småretter - gerne sammen med en god sauce.
Smushi
Smushi, som er sammensat af ordene smørrebrød og sushi, er små fine madder. Det er en smart måde at få brugt rester på og hyggeligt til både forret, frokost og natmad
Smushies
Smushies er smørrebrød i mini-format. Server dem til søndagsfrokosten eller som et let aftensmåltid.
Små anretninger til forretter eller drinks
Det er festligt at servere en forret til middagen eller nogle godbidder til velkomstdrikken før middagen. Her er sunde forslag og opskrifter til småretter
Små ansjospostejer
Lune postejer med cremet ansjosfyld. I små forme kan de serveres som godbidder til en drink.
Små cherrytomattærter med kvark - Let og godt
Her er lune tærter i flere spændende udgaver. Fx med tomat-tun, med tomater og lufttørret skinke, peberfrugttærter med ansjos eller aubergine med tomat
Små fennikel-cherrytomat-tærter - Let og godt
Her får du lune snacks og tærter i flere spændende udgaver. Fx Pissaladière, Krydret fennikeltærte, Quiche med løg eller Fennikel-pinjekernetærte
Små feta-squashtærter - Let og godt
Her er lune snacks og forretter i flere spændende udgaver. Fx Chorizotærter, Feta-vindruetærter, Feta-porretærter eller Feta-squash-butterdejstærter
Små frikadeller
Lav en børnevenlig frokost med opskrifter fra Kogebog.dk! Find inspiration til sunde og lækre retter, som børn vil elske.💘
1
2
3
1
2
3
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...