Logo

Mørbradbøffer med bouillonkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradbøffer med bouillonkartofler

 

Bøfferne pensles med sennep og vendes i rasp, før de steges. Det giver en dejlig sprød og krydret skorpe.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.  

 

# Ingredienser til mørbradbøffer:

1 svinemørbrad

2 spsk dijonsennep

2 dl rasp

ca. 25 g smør

 

Bouillonkartofler:

1 kg kartofler (skrællet vægt)

3 gulerødder

250 g knoldselleri

1 løg (finthakket)

1 spsk smør

1 bouillonterning eller 2 tsk bouillonpasta

1 bundt persille (hakket)

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Sådan laver du Mørbradbøffer med bouillonkartofler:

Begynd med kartoflerne: Skær dem i halve og derpå i 1 cm tykke skiver.

Skær gulerødder og selleri i terninger, ca. 1 cm på hver led.

Steg de hakkede løg blanke i en gryde med smør 2-3 min.

Tilsæt gulerødder, selleri og kartofler.

Dæk med vand og tilsæt bouillonterning eller bouillonpasta.

Lad kartoflerne simre til de akkurat er møre.

Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

 

Mørbradbøffer: Fjern sener og bimørbrad og skær mørbraden i 2 cm tykke skiver.

Pensl bøfferne med sennep og vend dem i rasp.

Varm en pande med smør og brun bøfferne på begge sider.

Skru ned og steg dem yderligere et par min. på hver side.

Krydr med salt og peber og server med bouillon kartofler og brød.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 8.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her