Logo

Rissalat med laksespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rissalat med laksespid

Brug, hvad du har tilbage fra aftensmaden, fx en rest kogte ris, pasta eller nudler, og suppler gerne med forskellige grønsager, grønne bønner eller dampet broccoli
2 personer. Arbejdstid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
2 laksefileter
salt og peber

1 spsk sesamfrø
200 g kogte ris

100 g kogte grønne bønner
(eller andre grønsager, fx dampet broccoli, porrer eller snittede peberfrugter)
½ agurk
1 spsk olie
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Del laksefileterne på langs, og sæt dem på spid.
Krydr med salt og peber.
Grill laksen et par minutter på hver side.

Drys med sesamfrø.

 
2. Vend ris med bønner (eller hvad du nu bruger af grønt).
Skær agurk i små tern, og vend i rissalaten.

Dryp evt. olie over, og smag til med salt og peber.
Server med laksespid.

 

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her