Logo

Roastbeef-tallerken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roastbeef-tallerken

 
Roastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad. En kold platte er dejlig både til frokost og middag. Kolde retter der mætter
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
1 rundt landbrød
smør
12 skiver roastbeef
½ salatagurk

2 tomater
reven, frisk peberrod
1 blomkålshoved

4 spsk olie
1 spsk eddike
salt, peber fra kværn
2 spsk kapers (fra glas)
salatblade

 
* Tilberedning
1. Skær landbrødet på tværs i 4 store, runde skiver, der smøres med smør.

 
2. Fordel roastbeefen på brødet, drys med peberrod og pynt med tynde skiver af agurk og tomatbåde.

 
3. Blomkålen skylles og deles i meget små buketter, som lægges i en skål.
Pisk en marinade af olie, eddike, salt, peber og kapers.
Hæld den over blomkålen, der skal stå og trække i mindst 10 min, gerne længere.

Arranger blomkålen på tallerkenen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her