Logo

Appelsingelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsingelé

 
Appelsingelé er forfriskende. Til hverdag behøver der ikke pynt på. Mangler du inspiration til en god dessert? Server noget ekstra lækkert
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Køletid: 2 timer, Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
6-7 store appelsiner
1 citron

10 blade husblas.
2lhdl vand

125 g (1 Ih dl) melis
1 dl piskefløde

lidt reven chokolade
el/er 2 skiver appelsin

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl appelsinerne.
Skær evt. 2 skiver fra midten af den ene.
Pres saften af, bland den med citronsaften i et målebæger.
Der skal være 4 dl.
Spæd evt. med vand.
Hvis der er for meget, reduceres mængden tilsvarende.
Hæld saften gennem en fin si.

 
2. Læg husblassen i blød i koldt vand.

 
3. Bring vandet i kog i en kasserolle.
Tag den af varmen og lad det køle lidt.
Knug husblassen og smelt den i den varme væske.
Først når husblassen er helt smeltet, hældes sukkeret i.
Når det er smeltet, tilsættes frugtsaften.

 
4. Hæld geleen i portionsglas og lad den stivne i køleskabet.

 
5. Ved serveringen pyntes der med en top flødeskum og lidt reven chokolade eller ½ skive appelsin.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her