Logo

Bagte ferskner med hjemmelavet citron og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte ferskner med hjemmelavet citron og honning 


Det er ikke svært at lave denne is, og denne skønne blanding med citron og honning er klar på en eftermiddag, - selv uden ismaskine. De bagte ferskner fungerer både sommer og vinter.

Til 4 personer

 
# Ingredienser

150 g piskefløde

150 g græsk yoghurt 10%

60 g akaciehonning

½ økologisk citron, revet skal af

40 g pistacienødder, hakkede

4 ferskner
*

 
Sådan gør du
Sæt en skål på en køkkenvægt, og kom den rigtige mængde fløde heri. 
Pisk til skum, og sæt tilbage på køkkenvægten.
Tilføj yoghurt og honning, og rør cremen sammen.
Tilføj citron og pistacienødder.
Rør cremen i din ismaskine, eller sæt den i fryseren, og pisk igennem en gang i timen, indtil isen er gennemfrossen efter cirka 4 timer. 

 
Sæt ovnen på 175 °C, og sæt hele ferskner på en bradepande med bagepapir.
Bag møre og let gyldne.
Mærk, om de er let bløde efter 30 minutter.
Hvis ikke, bag lidt længere.
Tag ud, og afkøl, før du deler og fjerner stenen. 
Server is med lun fersken og måske lidt ekstra honning.

 
Tips: Ristede, hakkede mandler smager også herligt i isen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her