Logo

Figner, portvinsmarinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figner, portvinsmarinerede 

 
Dessert. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: ½ time. (4 personer)

 
# Ingredienser til Figner, portvinsmarinerede:
8 friske figner
1 dl portvin (ikke for tør)
25 g valnøddekerner (½ dl)
Portionsglas
*
Sådan laves Figner, portvinsmarinerede:
1. Skyl og tør fignerne.
Skær dem i kvarte og fordel dem i 4 portionsglas.

 
2. Hak valnøddekernerne groft. Bland dem med portvinen og hæld den over fignerne.

 
3. Lad dem trække koldt i mindst ½ time, inden de serveres.

 
Tips: Fignerne kan serveres med flødeskum til. Eller serveres som tilbehør til vildt.
Hvis du ikke kan skaffe friske figner, kan du benytte en dåse syltede, der blot drypper af, inden de trækker i portvinen.

 
Se alle de bedste opskrifter med Figen

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her