Logo

Hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærskum

 
Nem og lækker opskrift på hindbærskum der kan bruges i Walesboller, vandbakkelser, flødeskum, lagkage, fastelavnsboller, nøddekurv, kræmmerhuse ... Det smager af sommer
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
300 g hindbær (frosne kan ikke bruges)
2-3 spsk melis

2 dl piskefløde
1 æggehvide

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl bærrene. Tag nogle stykker fra til pynt.
Resten moses med en gaffel.
Smag mosen til med sukker.

 
2. Pisk fløden til skum. Pisk æggehviden stiv.

 
3. Vend de mosede hindbær i flødeskummet og fold hviden i.

 
4. Serveres i portionsglas. Pynt med hele bær.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her