Logo

Jordbærmousse, halvfrossen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærmousse, halvfrossen 

 
Dessert. Arbejdstid: 15 min. Frysetid: ca 2 timer. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 6 personer.  

 
# Ingredienser til Jordbærmousse, halvfrossen:
500 g friske jordbær
4 spsk sukker
2,5 dl piskefløde
6 portionsforme
*
Sådan laves Jordbærmousse, halvfrossen:
1. Skyl jordbærrene kort og befri dem for haser.
Mos dem godt med sukkeret, gerne i blender.

 
2. Pisk fløden stiv og bland den med jordbærmosen.

 
3. Fordel jordbærmoussen i portionsforme og sæt dem i fryseren.
Se til dem efter 1½ time, moussen skal kun være halvfrossen, så er den stadig lidt blød. 
Server straks.
Pynt evt. med jordbær, citronmelisse eller mynte.

 
Tips: Er moussen frosset for hård, kan den sættes i køleskab til passende konsistens. Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder.

 
Se flere opskrifter med Jordbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her