Logo

Kirsebær, syltede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær, syltede 

 
Tilbehør Dessert. Arbejdstid: ca 40 min. Kogetid: 20 min. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Kirsebær, syltede
1 kg friske kirsebær
650 g sukker (7½ dl)
konserveringsmiddel
Sylteglas med låg
*
Sådan laves Kirsebær, syltede
1. Befri kirsebærrene for stilk, skyl dem og tag ste­nene ud.

 
2. Bring kirsebær og sukker langsomt i kog.
Lad det koge småt under låg 20 min.
Fjern det lyserøde skum, der dannes.

 
3. Skold de rengjorte sylteglas og skyl dem med konserveringsmiddel.
Hæld kirsebærrene i glassene og luk straks. Opbevar dem mørkt og svalt.

 
Tips: Ønskes en fastere konsistens, kan der tilsættes geleringspulver, følg anvisningen på emballagen.
De syltede kirsebær kan tilsættes 1 dl rom efter kogningen, inden de hældes på glas.
Man kan også tørre et par spsk af kirsebærstenene i en varm ovn (180°C), knække dem med en hammer og udtage kernerne.
Kog kernerne med de sidste 5 min. og lad dem forblive ved de syltede bær, det giver en god smag.
Syltede kirsebær er klassisk tilbehør til risalamande, men de klæ'r mange desserter og is anretninger.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær


Kirsebær, syltede

Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (13 stemmer)
Siden er blevet set 10.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1342912-07-2022 11:49:33 Arne Rasmussen
Har I ikke glemt vand i opskriften til de syltede kirsebær???

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her