Logo

Nye danske jordbær med mælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nye danske jordbær med mælk

Uhm, dejlige solmodne jordbær med kold, fed mælk, så er det sommer!

 
# Ingredienser:
Rigeligt med jordbær
Mælk og/eller fløde efter smag
*

 
Tilberedning:
Pil toppen (haserne) af jordbærrene og skyl dem godt.
Skær dem evt. i halve eller kvarte, hvis det er store jordbær.
Server dem med en kande mælk og/eller fløde ved siden af, så folk selv kan dosere efter smag.

 
Når det kommer til jordbær, er der 5 ting du kan gå efter:
1. Skyl jordbærret med haserne på – ellers trænger vandet ind i bærret.
2. Sæt dem ikke i køleskabet, hvis du vil spise dem friske. Jordbærrens smag træder bedst frem ved stuetemperatur.
3. Jordbær har kort holdbarhed og skal helst spises samme dag, som de er købt. 
4. De skal ikke være for store. Store jordbær er flotte, men smager sjældent af særlig meget.
5. Dufter de af meget, smager de som regel også af meget. Derfor skal næsen så lagt ned i dem, som man kan tillade sig hos grønthandleren eller i supermarkedet.
Om man kan kalde dette en rigtig opskrift, vil jeg ikke påstå, men her er i hvert fald jordbær med mælk på :-)  

 

 
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her