Logo

Pærelet pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærelet pæretærte

 

Denne dejlige tærte er simpelthen pærelet at lave. Pærestykker drysses med kanelsukker i et ovnfast fad, dækkes med en hasselnøddedej og sættes i ovnen i ca en halv time.

8 personer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 35 min.

 

# Ingredienser til pæretærte:

Fyld:

3 store pærer

15 g smør

1 spsk stødt kanel

3 spsk sukker

 

Dej:

75g smør

125 g sukker

1 vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker

150 g hvedemel

1 æg

50 g hasselnødder

 

Tilbehør:

cremefraiche eller flødeskum

*

 

Sådan laver du pæretærte:

Skræl og udkern pærerne, og del dem hver i 8 både.

Smør en tærteform (ca. 24 cm i diameter), og fordel pærebådene i formen.

Drys med kanel og sukker.

Smelt smørret til dejen, og tilsæt sukker, vaniljekorn eller vaniljesukker.

Bland melet i, og tilsæt det sammenpiskede æg.

Fordel dejen over pærebådene, og drys med hakkede hasselnødder.

Bag tærten ved 200 °C i ca. 35 min.

Server tærten lun eller afkølet med cremefraiche eller flødeskum.

 

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 13.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1302519-10-2020 23:21:14 lena
kan man lave dem klar så de kun skal bages når man tager dem ud af frysen de er mega lækker

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her