Logo

Rabarber og jordbærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber og jordbærkompot

 
Rabarber- og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden flødeskum. Det smager af sommer
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Køletid: ½ time.
 
# Ingredienser
500 g rabarber
500 g jordbær
85 g (1 dl) melis
1½ dl piskefløde

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl rabarberne, skræl dem evt.
Skær stilkene i små stykker, der lægges i en kasserolle med sukkeret.

Varm det op og lad det småkoge over svag varme i 5 min.


2. Skyl jordbærrene. Store bær skæres en gang over.

 
3. Tag kasserollen fra varmen og hæld jordbærrene i.
Vend dem forsigtigt i.
Lad kompotten blive helt kold.

 
4. Server den i høje glas og pynt med flødeskum og et stykke rabarber eller et helt jordbær i toppen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her