Logo

Romfromage med brombær og blåbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Romfromage med brombær og blåbær

 

Desserten er en dejlig fromage uden æg, serveret med sæsonens blåbær og brombær.

5-6 personer. Arbejdstid: 30 min. Køletid: mindst 1 time.

 

# Ingredienser til Romfromage med brombær og blåbær:

1½ dl brun rom

3 blade husblas

2½ dl piskefløde

½ stang vanilje

75 g flormelis

 

Tilbehør: 250 g brombær og blåbær

*

 

Sådan laver du Romfromage med brombær og blåbær

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.

Tag husblassen op af vandet, og knug vandet ud.

Læg husblassen i en skål med 1 dl rom, og sæt skålen i en gryde med varmt vand, til husblassen er smeltet.

Tag skålen op, og lad blandingen køle lidt af.

 

Pisk fløde og vaniljekorn til blødt skum, og tilsæt flormelis.

Rør husblasblandingen i skummet i en tynd stråle.

Hæld straks romfromagen i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i ca 1 time, til de er stivnede.

Server romfromage med blåbær og brombær på toppen, og hæld lidt rom på ved servering.

 

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 8.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her