Logo

Stikkelsbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbærsuppe

 
Så elegant kan stikkelsbærsuppe serveres. Som regel serveres de varme supper som indledning til måltidet og de kolde supper som afslutningen; man kan dog gøre som man har lyst til.
Supperne kan gøres mere eller mindre mættende ved hjælp af tilbehøret, der også fortæller noget om, hvor enkel eller raffineret retten er.

En dejlig frugtsuppe til efterret runder et måltid fint af.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Kogetid: 10 min. Køletid: 1 time

 
# Ingredienser
500 g stikkelsbær
8 dl vand

175 g (2 dl) melis
1 limefrugt eller 1 citron
2 spsk kartoffelmel

2 dl piskefløde

 
* Fremgangsmåde
1. Nip bærrene, skyl dem og bring dem i kog med vand og sukker.
Tilsæt den revne skal af en limefrugt eller ½ citron.

 
2. Når stikkelsbærrene er møre, røres kartoffelmelet ud i lidt koldt vand og suppen jævnes.
Lad den koge op.

 
3. Hæld suppen op i en terrin og lad den køle helt af.
Server den med flødeskum til.

 
Suppen kan gøres mere eller mindre mættende ved hjælp af tilbehøret, der også fortæller noget om, hvor enkel eller raffineret retten er. 


Stikkelsbærsuppe 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her