Logo

Vanilje parfait med lime og friske hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Vanilje parfait med lime og friske hindbær

 
Nem og smagfuld opskrift på vanilje parfait med lime og lækre friske hindbær. Hindbær frister med en liflig og aromatisk smag. De vilde hindbær er små og fine, og sæsonen er lang med plukning fra juli til oktober.
Til 6 personer

 
# Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
50 g flormelis
1 stang vanilje
2½ dl piskefløde
2 limefrugter
250 g hindbær, friske
*

 
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommerne lyse og skummende med flormelis og vaniljekorn.
Pisk fløden til en stabil men blød skum i en anden skål.
Riv limeskallen ultrafint, gå ikke så dybt, at det hvide kommer med, det er bittert.
Bland de to cremer og limeskal, og sæt parfait’en på frost i en skål.
Tag nu parfait’en ud, ca. hvert kvarter og rør i den, 3-4 gange.
Og lad den fryse ind.
Anret parfait med friske hindbær.

 
Energi pr portion: 265 kcal. Protein 3 g. Kulhydrater 13 g. Fedt 18 g. Fedtenergi 71 %

 
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER og med is HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her