Logo

Tarteletter, hjemmebagte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tarteletter, hjemmebagte 2

 

# Ingredienser til at bage tarteletskaller:

250 g butterdej eller tærtedej med spelt (færdigkøbt)

*


Sådan bager du tarteletskaller: 

Butterdej eller tærtedej pakkes op og foldes ud på det medfølgende papir.

Efter at dejen er rullet lidt tyndere med kagerullen, er der to muligheder afhængig af de forme, du har.


1. Skær dejen i cirkler efter en tallerken, der er godt 2 cm større i diameter end det øverste af formene.

Læg dejen i let penslede forme, så den kommer lidt op over - den synker lidt under bagningen - og prik med en gaffel.


2. Hvis formene er små, kan tarteletterne bages uden på formene.

Læg formene, en ad gangen, ind under dejen og pres forsigtigt dejen på plads.

Klip dejen af ca. 1 cm over formens kant.

Lad tarteletterne hvile koldt en times tid, inden de bages 12-14 min. ved 200 °C i midten af ovnen. De kan selvfølgelig bages i god tid og lunes i ovnen.

 

Find opskrifter her...

Tarteletter med skinke og champignoner

Tarteletter med høns i asparges

Rejecocotter med pasta

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med kylling og svampeHer har vi lavet lækre tarteletter med fyld af kylling og svampe. Du kan bruge champignon,...
• Tarteletter med perlehøne og sprødt skindServer en skøn tartelet med en lækker stuvning af perlehøne og svampe og med sprødt skind...
• Tarteletter med kylling og svampeHer har vi lavet lækre tarteletter med fyld af kylling og svampe. Du kan bruge champignon,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os