Logo

Kylling i kokos og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i kokos og karry

 
Få den rigtige smag frem med grøn thaikarry og Kogebog.dk. Det smager, så englene synger.
 Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret
4 personer. Koge-/Stegetid: 15 min.

 
# Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
olie (til stegning)

4 spsk karrypasta (grøn)
4 fed hvidløg

2 små ds. kokosmælk
4 spsk ingefær (groftrevet)
2 porrer

200 g champignon (i skiver)
4 spsk fishsauce
2 tsk sukker

saft af 1 lime
Tilbehør: frisk koriander og jasminris

 
* Tilberedning
1. Skær kødet i strimler, og rist dem i lidt olie.
Tilsæt karrypasta, og lad det småstege et par min.
Pres hvidløg ned i gryden, tilsæt kokosmælk og ingefær, og kog videre i 5 min.

 
2. Skær porren i ringe, og rør porre og svampe i gryden.
Kog videre i 3-4 min.
Smag til med fishsauce, sukker og limesaft, og server med hakket koriander og jasminris.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her