Logo

Æg og tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg og tunfisk

 
En dåse tunfisk naturel kan hurtigt trylles til en lækker forret eller frokostret - enten som salat eller smørrebrød.
Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Æg og tunfisk:
2 spsk mayonnaise eller cremefraiche
1 spsk tomatketchup
1-2 tsk citronsaft
2 hårdkogte æg
1 dåse tunfisk i olie
1 lille rødløg (tynde skiver)
8-10 oliven
salt og peber
*

 
Sådan laver du Æg og tunfisk:
Rør mayonnaise eller cremefraiche (eller halvt af hver) sammen med ketchup og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret skiver eller både af hårdkogt æg på brød eller salat og fordel dressingen over.
Top op med tunfisk, tynde løgringe og oliven.

 
Æg og tunfisk


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her