Logo

Aborregryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aborregryde

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: ca. 45 min. Kogetid: ca. 10 min. (4 personer)
Middelsvær at lave. Pris: Mellem. Retten kan tilberedes i mikroovn Retten kan fryses

 
# Ingredienser til Aborregryde:
1 kg aborrer (2-3 fisk)
1-2 (rød)løg
20 g smør  
4 velmodne tomater (200 g)
saft af 1/2 citron
2 dl tør hvidvin
1 bdt persille
salt og peber

 
* Sådan laves Aborregryde:
1. Gør aborrerne i stand og fileter dem. Se Aborre.

 
2. Pil løgene og skær dem i skiver og snur dem klare i smørret i en gryde.

 
3. Skold og flå tomaterne, skær dem i både og kom dem i gryden til løgene.
Hæld hvidvin og citronsaft ved og smag til med salt og peber.

 
4. Del fiskefileterne et par gange og kom dem i gryden.
Læg låg på og lad retten småsimre i ca. 10 min.

 
5. Server retten direkte fra gryden og drys med friskhakket persille.

 
Tips: Retten kan serveres med groft brød, kartofler eller løse ris.
Kan fryses, holdbarhed: ca. 2 måneder.

 

 
Se de bedste opskrifter med Aborre

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her