Logo

Abrikoser i honninglage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikoser i honninglage

 
Som dessert: 4 personer Som tilbehør: 6 personer
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 15 min. Skal trække: mindst 2 timer
Let at lave. Pris: Rimelig. Retten tilberedes i mikroovn.

 
# Ingredienser til Abrikoser i honninglage:
1 kg friske abrikoser
7 dl vand
200 g sukker (ca. 2,5 dl)
200 g honning (1,5 dl)

 
* Sådan laves Abrikoser i honninglage:
1. Læg abrikoserne i kogende vand ½-1 minut og flå skindet af dem.

 
2. Bring de 7 dl vand, sukkeret og honningen i kog.
Rør, så sukker og honning opløses helt.
Halver abrikoserne og udtag stenene.
Kog de halve abrikoser heri i ca. 15 min. for svag varme.
Vandet må kun perle svagt i kanten.

 
3. Stil gryden til afkøling og lad abrikoserne trække i lagen i mindst 2 timer.

 
Tips: Server abrikoserne kolde som selvstændig dessert, gerne med flødeskum til, eller som tilbehør til fx vaniljeis, chokolademousse eller andre chokolade desserter.
Abrikoserne kan også tilberede hele.

 
Se de bedste opskrifter med abrikoser

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her