Logo

Bagte kartofler med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte kartofler med hytteost

 
Hytteost mætter godt og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt at bruge den på forskellige måder.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Bagetid: ca 1 time

 
# Ingredienser
4 store kartofler
100g hytteost
½ dl ymer eller ylette
4 ansjosfileter

2 spsk finthakket purløg eller persille
½ tsk kværnet peber

 
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 225 °C.

 
2. Skyl og skrub kartoflerne godt og bag dem i ovnen ca 1 time.

 
3. Rør. hytteosten sammen med ymer eller ylette.
Hak ansjosfileterne og bland dem i sammen med hakket purløg eller persille.
Krydr med peber.


4. Skær et kryds i hver kartoffel.
Klem blidt om kartoflen, så den åbner sig.

Kom hytteostblandingen i kartoflerne.

 
5. Server kartoflerne sammen med citronmarinerede rå champignoner, peberfrugtstrimler og tomatbåde.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her