Logo

Cassis-sorbet med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cassis-sorbet med bær


Hurtigt lavet og festligt: frosne, purerede ribs fyldt op med champagne 🍓 - Du får succes med denne opskrift

Til 4 portioner. Tilberedning: 15 min. (plus tø- og frysetid)

 
# Ingredienser
200 g dybfrosne ribs eller dybfrosne jordbær
2 spsk cassis (solbærlikør)
1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk)
3 spsk flormelis
 
* Tilberedning
1. Bland 200 g dybfrosne ribs eller dybfrosne jordbær sammen med 2 spsk cassis, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk) og 3 spsk flormelis, og lad det tø lidt op i 10 minutter.
Derefter pureres det med en stavblender.

 
2. Stik 8 toppe ud af massen.
Læg dem på en tallerken, som er beklædt med plastfolie.
Det hele fryses i 1 time.
Derefter hældes det i 4 champagneglas, der hvert fyldes op med 1½ dl iskold, tør champagne (eller anden mousserende vin).
Serveres straks.

 
Energi pr. portion: 1 g protein, 0 g fedt, 20 g kulhydrater = 189 kcal (791 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her