Logo

Champignonstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonstuvning

 
Opskrift på Champignon a la créme. Virkelig lækker forret til både hverdag og fest eller som tilbehør til fx en kyllingeret. Og virkelig enkelt at gå til!
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 4-5 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
250 g champignon, gerne et mix med kantareller
20 g smør
1-2 spsk hvedemel
ca 1 dl fløde og evt mælk
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Rens champignonerne og skær rod skiven af.
Skær dem derefter i skiver.

 
2. Lad smørret blive gyldent i en gryde og svits champignonerne heri.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde.
Lad det koge sammen 5 min.

 
3. Smag stuvningen til med salt og peber og server den fx til kyllingestykker eller på ristet brød.
Kaldes også Champignon a la créme.


Champignonstuvning 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her