Logo

Farsfad med bacon og rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farsfad med bacon og rosenkål

 
Farsfad med bacon og rosenkål - en god og mættende vinterret. 
Retten der minder om forloren hare er dansk mad, når den er bedst, og bringer minder frem om barndommens familie-middage. Farsfad er hurtigt  og nemt
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Stegetid: 45 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser:
250 g rosenkål
vand, salt
500 g hakket flæskesmåkød
1 løg
3 spsk rasp
2 spsk tomatpuré
ca. 1 dl mælk
½-1 tsk reven muskatnød
salt, peber
5-6 skiver bacon

 
* Tilberedning:
1. Skær rodskiven af rosenkålen, fjern evt. ydre blade og
kog dem i letsaltet vand i 5 min.
Hæld rosenkålen i sigte og lad dem dryppe af.

 
2. Rør det hakkede kød med revet løg, rasp, tomatpuré og mælk og
krydr med reven muskatnød, salt og peber.

 
3. Fordel rosenkålen i et smurt, ovnfast fad, dæk med farsen og
læg baconskiver øverst.

 
4. Sæt fadet i ovnen ved 200 °C ca. 45 min.

 
5. Server retten med kartofler eller flûte.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her