Logo

Jordbær-flødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær-flødeis

 
Barndommens flødeis med sæsonens danske jordbær. Bedre bliver det ikke - det skulle da lige være med en klat flødeskum på toppen. Retten er et kæmpe hit
4 personer. Arbejdstid: ca 20 min. plus frysetid

 
# Ingredienser
1 pasteuriseret æg
150 g sukker

400 g modne jordbær
1 dl sødmælk

1½ dl piskefløde
evt. isvafler til servering

 
* Tilberedning
1. Pisk æg og sukker i ca 5 min med en håndmikser.

 
2. Nip jordbærrene, og skær dem i små stykker.
Kom halvdelen i en blender sammen med mælken.
Blend et kort øjeblik.

 
3. Pisk fløden tit let skum, og vend forsigtigt i æggemassen sammen med jordbærmælken og resten af jordbærrene.

 
4. Hæld iscremen i en beholder med låg, og frys i ca 4 timer.
Rør gerne i isen under frysningen.

 
5. Ved servering: Tag isen ud ca 20 min. før servering.
Kugl isen op, og server gerne isvafler.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her