Logo

Karrysuppe af rester

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe af rester

 
Her får du den bedste opskrift på karrysuppe, og det er en lækker og varm suppe, som du kan lave på 15 min. Karrysuppen smager så godt, at man rent glemmer, den er lavet af »rester«.
Til 6 personer. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
1 liter hønsekødsuppe, evt. bouillon af terning
30 g smør
2 forårsløg eller skalotteløg
2 spsk karry
1-2 fed hvidløg
en rest hønsekød
lidt kryddergrønt

 
* Fremgangsmåde
1. Smelt smørret i en stor gryde.

 
2. Skær roden af forårsløgene og skær dem i tynde skiver, der svitses i smørret.
Tilsæt karryen og rør godt om.
Karryen skal brune, men den må ikke brænde på.
Pres 1-2 fed hvidløg direkte ned i gryden og lad det svitse med et par minutter.

 
3. Spæd med den kogende suppe. Bring den i kog.
Læg låg på og lad suppen simre i ca 10 min.

 
4. Skær hønsekødet i strimler, der varmes i suppen.
Smag den til og drys med hakket kryddergrønt.
Server suppen meget varm.

 
Variation:
Hvis du gerne vil have suppen mere fyldig, kan du koge ½ dl ris med.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her