Logo

Kartoffelfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfrikadeller

 
Nem og lækker opskrift på frikadeller af kartofler. Perfekte som tilbehør eller kødfri hovedret. Se den bedste opskrift her, smørstegte, sprøde og lækre.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
500 g fast kartoffelmos af nykogte kartofler eller pulver
2 æg

4 spsk rasp
2 spsk hvedemel
1 lille løg

reven muskat, salt og peber
50 g smør

 
* Tilberedning
1. Tilbered en kartoffelmos og rør den op med æg, rasp, hvedemel, revet løg og lidt muskat.
Du kan med stor succes lave din egen kartoffelmos, se opskrift HER
Smag den til.

 
2. Brun smørret på en stor pande og form frikadeller af mosen med en spiseske.
Brun frikadellerne på begge sider ved rask varme.
Skru ned og steg dem 5-6 min. på hver side.

 
3. Frikadellerne serveres varme, fx med varme majs eller kvarte, stegte tomater.
Giv en grøn salat til.

 
Se alle de gode opskrifter med salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 8.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her