Logo

Knudekål - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Knudekål - info

 
Knudekål. Engelsk: Kohlrabi. Latin: Brassica oleracea gongylodes

 
Sæson: Dansk: august-december. Import: august-februar

 
Holdbarhed: 2-4 uger ved 4-6 °C

 
Anvendelse: Stængelen skæres af, og knolden skylles. Skrælles. Svind: ca 15%
Rå eller koges, ca. 15 min. i skiver.

 
Frysning: Knudekål kan fryses. De skæres i tern og blancheres i ca. 3 min.

 
Knudekål, også kaldet glaskål eller glaskålrabi. Den er dannet ved at den nederste del af stænglen er svulmet op til en knold, derfor har den bladmærker på siderne.
Knolden er oftest lys grøn.

 
Opskrifter med Knudekål 

 
Tilbage til Råvarer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her