Logo

Laks i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks i citronsauce

 
Citron, soltørrede tomater og rosmarin skaber masser af velsmag i denne enkle pastaret.
Hjemmelavet og den absolut bedste opskrift. Retten er et kæmpe hit Laks i citronsauce 
4 personer. Koge-/stegetid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
500 g pasta (fx bånd)
400 g laksefilet (uden skind)

salt og peber
2 dl bouillon

2 soltørrede tomater (marinerede fra glas)
2 tsk rosmarin (friskhakket)
1 tsk citronskal (revet)
2 dl madlavningsfløde (8%)

500 g broccoli
250 g cherry tomater

 
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.


2. Skær laksen i 3x3 cm's tern, læg dem på bagepapir, og krydr med salt og peber.
Stil laksen i ovnen ved 225 °C i 5·10 min på midterste ovnribbe.

 
3. Bring bouillon, soltørrede tomater i små tern, rosmarin og citronskal i kog i et par min.
Tilsæt fløden, og kog det sammen i 3-4 min.
Vend pastaen i saucen.
Fordel laks, dampede broccolibuketter og halve cherry tomater over.

Pynt evt. med lidt frisk rosmarin.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her