Logo

Lakseskiver med tranebærcreme og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseskiver med tranebærcreme og dild

 
Lakseskiver smurt med tranebærcreme lavet på smøreost, tranebær og valnødder. Servér med dild og godt brød til forretten. Klik her og se opskriften
Til 6 personer

 
# Ingredienser
1 bæger smøreost 12%
60 g tranebær soltørret
30 g valnøddekerner
salt og peber
1 citron
300 g røget laks
1 bundt dild
rustikt lyst brød
*

 
Fremgangsmåde
Rør osten med finthakkede tranebær og valnødder.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Det er vigtigt, at der er god balance mellem de søde-bitre bær, salt og citron.

 
Bred laksen ud og smør den med osten.
Rul og skær i 12 skiver.
Lun brødet og anret lakseskiverne med dild og brød.

 

 
Energi pr portion 206 kcal: Protein 13 g. Kulhydrater 30 g. Fedt 6 g. Fedtenergi 25 %

 
De mørkerøde tranebær er syrlige og lidt bitre, de er fyldt med C-vitaminer. Spis tranebær som de er eller lav dem fx til kompot. Tranebærkompot passer godt til vildt og fjerkræ. Vi har samlet opskrifter med de dejlige tranebær.
Vil du se flere dejlige opskrifter med tranebær - så se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her