Logo

Majroer, kogte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majroer, kogte 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 10-15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Majroer, kogte
750 g små, unge majroer
1 spsk salt pr. l kogevand
*
Sådan laves Majroer, kogte
1. Vask majroerne, fjern rodspidsen og skræl dem tyndt.

 
2. Kog dem i letsaltet vand i 10-15 min.
En nål skal gå igennem, men må gerne møde en anelse modstand.
Hæld vandet fra og server.

 
Tips: Server hakket brøndkarse og (rørt) smør til.
Eller som på billedet med stykker af ørredfilet.
Majroer kan indgå sammen med andre grønsager i diverse grønsagssupper, fx Grønsagssuppe, italiensk og Grønsagssuppe bonne femme.

 
Majroe-kartoffelpuré
Hæld vandet fra de kogte majroer og damp dem tørre, kort over varmen uden låg.
Mos eller purér majroerne og bland pureen med kartoffelmos af ca kartofler.
Se Kartoffelmos.
Varm majroe-kartoffelpureen igennem og leger eventuelt pureen med en æggeblomme eller lidt piskefløde.

 

Se alle de bedste opskrifter med Majroe

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her