Logo

Makrelgullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Makrelgullasch

 
Fisk i ovn - Mange fisk fx torsk og makrel kan med fordel tilberedes i ovnen, enten stegt eller »kogt« under folie eller i stegepose
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: ½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
1½ kg makrel
2 spsk hvedemel
1 tsk salt
1 tsk paprika
½ dl finthakket dild

2 skivede løg
1 dåse flåede tomater

 
* Tilberedning
1. Rens og skyl makrellen.
Skær den i 4 cm brede stykker. Bland mel, salt og paprika.
Vend fisken heri.

 
2. Læg fisken i et smurt, ovnfast fad.
Fordel løg og dild over og kom de flåede tomater ved sammen med væden.
Dæk med folie.

 
3. Steg i ovnen ved 200 °C i ½ time.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her