Logo

Nektariner i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nektariner i rødvin 

 
En gammel faster havde denne dessert som sin specialitet. Frugten blev serveret med is og det hele var så utroligt lækkert! Lyder det ikke godt?
Tid: 20 min + tid til afkøling. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 nektariner
2 dl sukker
1 dl vand
2 dl rødvin
saft af ½ citron
1 kanelstang
½ tsk anis
 
* Fremgangsmåde
1. Dyp nektarinerne i kogende vand. Træk skallerne af.
Flæk nektarinerne og fjern stenene.

 
2. Bring sukker, vand, rødvin og citronsaft i kog sammen med kanelstang og anis.
Lad krydderlagen koge i 10 min.

 
3. Læg de halve nektariner i og lad dem sagte simre i krydderlagen i 5 min.
Lad det hele køle af.

 
4. Server nektarinerne med vaniljeis eller cremefraiche.
Byd den kolde krydderlage til.

 
Tips: Ferskner, halve æbler eller pærer kan koges i den samme krydrede lage.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dessert

Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet

Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her