Logo

Neptuns øje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Neptuns øje

 
En klassiker som kan tilberedes på flere måder. Men æg, ansjoser og rødbeder er hovedingredienserne i denne rød-gule, salte appetitvækker.
Tid: ca 20 min. 4 pers.


# Ingredienser
1 rødløg
2 syltede rødbeder
1 ds. ansjosfileter (125 g)
1 spsk kapers
4 skiver grahamsbrød
4 æggeblommer
4 kviste dild
 
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak det fint. Hak rødbeder og ansjosfileter fint.

 
2. Bland det hakkede løg med rødbeder og ansjoser. Krydr med kapers.

 
3. Stik 4 cirkler ud af brødskiverne. Læg dem på 4 asietter.
Fordel rødbedemassen på brødskiverne.

 
4. Lav en lille fordybning i hver top af rødbedefyldet.
Lad en æggeblomme glide ned i hvert hul.

 
5. Pynt med dildkviste og server retten straks, gerne med et glas øl til.

 
Tips: Hvis du vil have en mildere smag, kan du røre ½ dl cremefraiche i fyldet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her