Logo

Nougat-æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nougat-æg


Ingen påske uden æg, og disse dejlige æg af marcipan og nougat er nemme at lave, og så kan de selvfølgelig laves og nydes hele året.

Arbejdstid: 45 min. Ikke fryse-egnet. (12 stk)

 

# Ingredienser til Nougat-æg:

200 g ægte marcipan

75 g blød nougat

125 g lys chokolade

50 g hvid chokolade

*

 

Sådan laver du Nougat-æg;

Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler.

Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.

Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler.

 

Nougat-æg

 

Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.

Tril kuglerne til æg.

Dyp dem i smeltet lys chokolade og læg dem på en plade med bagepapir.

Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.

Lad chokoladen stivne.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her