Logo

Oksehaleragout igen igen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksehaleragout igen igen 

 
En rigtig robust ret, som passer sig selv på komfuret, mens kokken foretager sig noget andet. Her er en virkelig lækker ret med okse, det er altid godt! Retten er nem
Tid: 2½ time. 4 pers. Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 5 mdr.

 
# Ingredienser
1-1½ kg oksehaler
2 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
½ tsk sort peber
4-5 dl vand
1-2 porrer
1-2 persillekviste
4-5 hvide peberkorn
1-2 laurbærblade
1 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
2-3 spsk sherry             
persille

 
* Fremgangsmåde
1. Deloksehalerne i leddene hvis de ikke allerede er delt.

 
2. Smelt fedtstoffet i en stegegryde.
Når det er stegeklart lægger du kødet i, og bruner det på alle sider.

 
3. Drys med salt og peber.
Tilsæt vand og lad kødet simre under låg 1½-2 timer ved jævn varme.

 
4. Skyl porren, skær den i ringe.
Kom porre, persille, hvide peberkorn og laurbærblade i gryden -
når der mangler ca 30 min af kogetiden.

 
5. Bland fedtstof og mel. Læg smørbollen i gryden.
Kog nogle min. Smag til med sherry.
Drys hakket persille over.

 
6. Server retten rygende hed med kartofler og syltet agurk, græskar, squash eller pickles.

 
Tips: Retten kan laves i trykkoger. Kogetiden bliver da 30-40 min.
Jævningen kommes i, når låget er taget af.

 

Se alle de bedste opskrifter med Oksekød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her