Logo

Pandekager med is og syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med is og syltetøj

 

Tynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet rabarberkompot til i stedet for syltetøj.

4 personer. Er I kun to Pandekager med is og syltetøj, så halver opskriften. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 20 min.

 

# Ingredienser til :

8-12 pandekager:

2 æg

¼ liter mælk

100 g hvedemel

1 spsk sukker

¼ tsk salt

1 tsk citron- eller appelsinskal

50 g smør

Tilbehør:

vaniljeis og syltetøj

*

 
Sådan laver du Pandekager med is og syltetøj
Blend æg, mælk, mel, sukker og salt sammen til en glat dej.
Tilsæt fintrevet citrusskal og smeltet smør.
 
Bag dejen til pandekager brug ca. ½ dl dej pr. pandekage.
Hold de færdigbagte pandekager varme på en tallerken med stanniol og et viskestykke.
Server pandekagerne med vaniljeis og syltetøj.
 
TIPS: Du kan bage pandekagerne i forvejen og opbevare dem i køleskabet. Fold dem, og læg dem på en bageplade med bagepapir, og varm dem i ovnen ved 180 grade i ca 5 min. Eller varm dem i mikroovnen i 2-3 min.
 
Se flere dejlige desserter her
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 11.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her