Logo

Quatre epices - fire krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Quatre epices - fire krydderier

 
Quatre epices (fire krydderier) er en krydderiblanding, der stammer fra Frankrig, men den findes også i det mellemøstlige køkken. Navnet betyder ’fire krydderier’, og hentyder til peber, nelliker, muskatnød og ingefær. Quatre epices bruges både i supper, confit, ragout og pølser.

 
Denne quatre épices-opskrift bruges til at krydre alt fra supper til grillet kylling i det franske køkken. Denne traditionelle version bruger hvid peber, men sort peber kan bruges som erstatning.

# Ingredienser
2 spsk peber (malet, hvid)
1 spsk ingefær (formalet)
1 spsk muskatnød (formalet)
1 spsk nelliker (jorden)


* Sådan laves Quatre epices
Rør krydderierne sammen og opbevar i en lufttæt beholder på et køligt, mørkt sted.
Denne quatre épices-opskrift giver 5 spsk eller lidt mindre end 1/3 kop krydderiblanding.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her