Logo

Ras el Hanout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ras el Hanout

 
Ras el Hanout er en marokkansk krydderiblanding, der kan bruges i blandt andet supper, i kyllingeretter, sammen med lam og i retter med oksekød.
Tilberedningstid: 15 min.  

 
# Ingredienser:
2-3 stk knuste nelliker
6 tsk gurkemeje
2 tsk frisk stødt sort peber
4 tsk spidskommen
4 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt kardemomme
3-4 tsk stødt kanel
3 tsk stødte korianderfrø
3 tsk stødt allehånde
4 tsk friskrevet muskatnød
4 tsk paprika
2 tsk sukker
2 tsk cayennepeber
3 tsk stødt anisfrø, eller fennikelfrø
4 tsk salt
*

 
Alle krydderierne blandes sammen i en skål og bruges i retter efter behov.  

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her