Logo

Ravioli med salvie, ricotta og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ravioli med salvie, ricotta og citron

 
Superlækker hjemmelavet ravioli, som bliver ekstra lækker med citron-smørret. Prøv denne lette opskrift - den er bare mest populær
Til 4 personer på kun en time.

 
# Ingredienser
Pastadej:
400 g durumhvedemel, fint
4 store æg


Fyld:
250 g frisk ricotta
1 bundt frisk salvie
100 g fintrevet parmesan
friskkværnet peber
1 usprøjtet citron, fintrevet skal af


Salvie-citronsmør:
100 g smør
15 friske salvieblade
revet citronskal
*

 
Sådan laver du ravioli:
Begynd med at lave pastadejen.
Hæld melet op i en stor skål, og lav en fordybning i midten.
Slå æggene ud i fordybningen, og saml forsigtigt dejen sammen.
Æltes den med håndkraft i ca ti minutter, til den er blank og smidig.
Lad dejen hvile tildækket i mindst en halv time under et fugtigt klæde.
Forbered imens fyldet ved at hakke salviebladene (uden stilke) fint, og bland dem med ricotta og parmesan.
Smag til med citronskal, friskkværnet peber og evt en smule salt.
Rul pastadejen ud så tyndt som overhovedet muligt, helst ikke tykkere end 1 mm, og tryk cirkler på ca 8 cm i diameter ud med et glas.
Fordel en lille skefuld af fyldet på cirklens ene halvdel, og fold den anden ind over.
Har siderne svært ved at fæstne, så kør en finger med lunket vand rundt i kanten, før du presser den sammen med takkerne på en gaffel.
Kog raviolierne i 3-4 minutter i velsaltet, spilkogende vand.
Smelt imens smørret på en pande, og tilsæt salvieblade og citronskal.
Steg salviebladene let sprøde, og vend de friskkogte raviolier i smørret.

 
Se flere dejlige retter med ravioli HER
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her