Logo

Remoulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Remoulade 2


Remoulade er en kold gul sauce (dip) af mayonnaise tilsat fx pickles, gulerødder, kapers og små stykker syltet agurk. - så nemt er det!

4 personer. Den samlede tilberedningstid og arbejdstid for remouladen er ca 15 minutter.

 
# Ingredienser til god remoulade:
3 spsk god mayonnaise eller hjemmerørt
1 spsk cremefraiche min. 18 %
1 spsk finthakket kapers
1 spsk finthakket gulerødder
1 spsk finthakket rødkål (kan undlades)
1 spsk finthakket cornichoner
1 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket estragon eller kørvel (kan undlades)
1 tsk finthakket løg
1 spsk citron
1 tsk grov sennep
salt, peber og sukker
gurkemeje kan bruges til at justere farven med
*

 
Tilberedning af god remoulade:
Hak det hele fint.
Så blander du det hele sammen og smager til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis du vil have den gule farve, så justerer du bare med lidt gurkemeje.
Lad det trække ca. 30 min i køleskabet og så er din remoulade klar!

Se alle de bedste opskrifter med Remoulade

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her